I det centrale Blåvand og alligevel tæt på stranden er nedenstående sommerhusprojekt udført. På et attraktivt grundareal var det ældre sommerhus Knold placeret og er nu erstattet af et moderne sommerhus i høj kvalitet.

Sommerhuset er på 157 kvm. Og som noget ganske særligt er der et tilhørende aktivitetsrum på 37 kvm.  De 2 bygninger er forbundet af et dejligt gårdhavemiljø og grunden er anlagt med stor respekt for områdets naturlige bevarelse. Udover ovennævnte forefindes et skjult beliggende redskabsrum på 10 kvm.

Selve huset indeholder 5 værelser + hems og derved i alt 10 sovepladser. Huset har en god opdeling og en ”dejlig balance”.  Der er 2 store badeværelse med gulvvarme, hvoraf den ene har nedsænket spa og saunamiljø.  Huset har desuden stue/køkkenmiljø som er naturligt opdeling af rustikmuret skorsten med pejseindsats.

Indvendig er der anvendt Troldtex plader til loft til kip og vægge af gips med filt. Trægulv på værelser og klinker  i opholdsrum samt ”luft til luft” som giver et godt klima. Huset er isoleret med 200mm i alle ydervægge og 100mm i alle indvendige skillevægge. Loftet er isoleret med 300 mm og gulvet med 300 mm flamingo.  

Vi glæder os til at vise huset frem – kontakt evt. Allan Sørensen på nr. 40 40 62 21

Huset Knold
- erstattet af moderne sommerhus

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk